Image1\
 

 

Bouwstaal Smit

Voor de woning-, utiliteitsbouw en de GWW is Bouwstaal Smit BV een van de beste prefab wapeningsleveranciers. Dankzij het enorme productieoppervlak en de centrale locatie in Nederland, zijn we sterk in de snelle levering van zeer kwalitatieve prefab wapening. Van 1965 tot nu hebben we ons ontwikkeld tot een echte expert.

 

Wapeningstechniek Nederland

Al het vlechtwerk plus de aanname en uitvoering van (bouw)projecten wordt gedaan door Wapeningstechniek Nederland BV. Dit bedrijf is sinds 2004 een onderdeel van Bouwstaal Smit, waardoor de productieprocessen slimmer en flexibel op elkaar afgestemd zijn. WTN is VCA* gecertificeerd.

 

Bouwstaal Smit Logistiek

Bouwstaal Smit laat niets aan het toeval over. Het hele logistieke proces, van productie tot levering op de plaats van bestemming, is sinds 2009 in eigen beheer bij Bouwstaal Smit Logistiek BV. Zo zijn we niet meer afhankelijk van externe transporteurs. Ook scheelt het klanten een hoop regelwerk en dat is wel zo prettig. KIWA Kwaliteit en veiligheid staan bij Bouwstaal Smit zeer hoog in het vaandel. Zo werken we met een kwaliteitshandboek en interne richtlijnen om onze kwaliteit te waarborgen. Dit handboek wordt net als het productieproces en het vlechtwerk, een paar keer per jaar getoetst door KIWA.